Nulta stranica portala
prva stranica - zajednička
besplatne stranice
Omega RX zona: kompletan tečaj
O nama
dućan
ekonomski elementi zone
natuknice
newsletter


Raskrižje

Ova stranica predstavlja samo nastavak uvoda, jednu vrstu raskrižja prema, de facto, dva odvojena portala, do kojih možete doći preko poveznica Sažetak i VIP Zona.

Sažetak

Kliknete li na tipku Sažetak ući ćete u dio portala koji je otvoren svim zainteresiranim posjetiteljima. Tu ćete u sažetom obliku pronaći informacije o većini bitnih stvari koje se detaljno obrađuju u dijelu portala označenim s VIP Zona. Ipak, i ove reducirane informacije, koje možete pronaći u ovom skraćenom tečaju, sasvim su dostatne da shvatite vrijednost Omega RX zone (skraćeno zone) i da dobijete kvalitetne smjernice za daljnje samostalno učenje i istraživanje. Tome će vam pomoći i informacije o dostupnoj literaturi na hrvatskom jeziku koje imate u našem Dućanu. Napominjemo da neke važne knjige o zoni nisu prevedene na hrvatski jezik.

VIP Zona

U VIP Zoni detaljno objašnjavamo sve važne informacije iz Sažetka, kao i one koje su tamo ispuštene. Ovdje također obrađujemo sve važne informacije iz engleskih izdanja. VIP Zona nije tek mjesto s hrpom informacija. Ovo je doslovno škola zdravlja. Jednako kao što netko, ako je dovoljno discipliniran i uporan, može sam naučiti programirati ili naučiti neki strani jezik, mnogo je vjerojatnije da će brže i bolje ovladati znanjem ako uči od stručnjaka. Mi ćemo vam s lakoćom razriješiti moguće dileme na kojima zapnete ili vas upozoriti na krivo shvaćene principe do kojih zna doći kad učite sami. Sjetite se kako su vam neki problemi oko računala znali biti nesavladiv problem dok vam netko iskusan nije riješio problem.

Ovom dijelu portala možete pristupiti jedino ukoliko ste platili jedan od ovih mogućih aranžmana i dobili pristupnu šifru. Da biste kupili "ulaznicu", posjetite naš Dućan. Ovisno o izabranoj pretplati možete samo čitati spomenute informacije, dobiti dodatne alate koji će vam olakšati zoniranje (poput kalkulatora blokova), imati slobodnu komunikaciju s instruktorima zonske prehrane koji će vas voditi kroz školovanje ili se možete školovati za instruktora zone (instruktora protuupalne prehrane).

Cijena

Kao što je u prethodnom odjeljku napomenuto, postoji više razina edukacije o čemu ovisi i cijena. Detalje pogledajte u Dućanu.

O nama

Pogledajte kvalifikacije nekih od osoba uključenih u proces edukacije.

Ekonomski elementi

Na ovom se mjestu pokušavamo malo baviti matematikom; pokazati koliko dobivamo a koliko gubimo ako uzmemo svoj život u vlastite ruke, odnosno ako se ponašamo neodgovorno prema sebi a odgovornost za vlastito zdravlje prebacujemo na druge. Također pokušavamo razmotriti i utjecaj  određenih oblika ponašanja na cjelokupnu ekonomsku situaciju u državi.

Newsletter (mailing lista) i forum

Želite li biti informirani o našim budućim programima ili o nadopunama i promjenama informacija na nekom od naših portala, slobodno se pretplatite na mailing listu. Imajte na umu da i naš forum predstavlja produžetak ovog portala te da se na njemu mogu pronaći mnogi korisni odgovori na dileme iz prakse. Forum je blago moderiran jer mu osnovna ideja nije druženje već edukacija.

Drugi naši portali

U dnu svake stranice imate linkove prema drugim našim tematskim portalima. Svi su oni povezani s ovim portalom budući da su pisani iz pozicije da prehranom, dodacima prehrani i stilom života možemo ublažiti ili izliječiti neko od spomenutih oboljenja, kako možemo pomoći da trudnoća bude lakša i s manje komplikacija, a dijete zdravije i pametnije, odnosno kako u sportu možemo profitirati od zonske prehrane. Ovaj i druge portale ni u jednom trenutku nemojte smatrati dovršenima već prije živim organizmom. Da ne biste propustili bitne nove članke ili izmjene/dopune, savjetujemo vam da se pretplatite na naš newsletter.

Centar zdrave prehrane                                       statistika:  - -


      vezani portali (trenutno: aktivni i u pripremi)

    forum  karcinomi  karcinomi  dijabetes i debljina  srce  udruga Zona  sportaši  Alzheimer