Nulta stranica portala
prva stranica - zajednička
besplatne stranice
Omega RX zona: kompletan tečaj
O nama
dućan
ekonomski elementi zone
natuknice
newsletter

 
  Koja je svrha ove stranice?

U trenucima kad smo započinjali izradu ovog web portala ovo je bila prva stranica na koju vas je s "nulte stranice" vodio link. Danas, kad je portal većim dijelom gotov, svrha ove stranice je minorna. Ipak, za sad smo odlučili ostaviti ovu stranicu aktivnom. U nastavku imate originalni tekst stranice, ako vas zanima...


Portal je u izradi i svrha Newslettera

Kako ovo nije prvi put da radimo web portal - radi se o redizajnu i proširenju starog portala s adrese www.hermes-zdravlje.hr - smatrali smo korisnim da, osobama koje prate naš rad, olakšamo praćenje kako napredujemo s poslom. Pratiti portal koji nije dovršen može biti zbunjujuće i frustrirajuće (nikad ne znate koji je link aktivan ili iza kojeg je dodan novi sadržaj) i ljudi obično od njega dignu ruke. Da se oko toga ne bi mučili možete se pretplatiti na newsletter i preko njega dobivati obavijesti o tome što je novo na portalu. Tako neće morati sami istraživati da li je negdje dodan neki novi sadržaj. Budete li nas pratili, uvjerit ćete se da se na portalu kontinuirano radi. Čak i kad portal bude "gotov" ne kanimo ga ostaviti kao knjigu na polici već ćemo ga po potrebi stalno nadograđivati. Neka vas ne brine ni pitanje ispisa s mailing liste... svaka dobivena poruka nudi opciju ispisa.  Također Vas molimo da nas upozorite na sve greške koje uočite na završenim stranicama.


Dućan

U počecima mojeg zanimanja za zonu, pred desetak godina, imao sam veliki problem kako složiti obroke po pravilu zone, tj. da 30% energetskih potreba svakog obroka dobijem iz proteinskih izvora. Kako sam u to vrijeme bio vegetarijanac vrlo mi je teško bilo naći namirnice s dovoljnom koncentracijom proteina a da moja prehrana ne bude zamarajuće monotona. Nije mi se dopadala ideja da samo jedem jaja, sir i soju. Olakšavajuća stvar je bila u tome što nisam bio strogi vegetarijanac ili vegan pa sam konzumirao jaja i mliječne proizvode. Jaja nisam smatrao dobrim izborom radi žumanjaka. Smatram da muškarcima soju nije dobro jesti u prevelikim količinama, radi negativnog utjecaja na muške spolne hormone, a i sir dojadi. Tada sam prvi put kupio proteine u prahu ali i to je bilo jedva jestivo. Kasnije sam otkrio kvalitetne proteine u prahu: od sirutke mlijeka i bjelanjka u prahu i time su moji problemi oko izvora proteina bili praktično riješeni. Pogotovo su nestali svi problemi kad sam ponovo  počeo jesti meso i ribu. Dakle, prvotna ideja pokretanja ovog web dućana je bila u tome da svojim iskustvima pomognem i ovim osobama da se snabdiju svime onim što im može olakšati zoniranje. Cijene u "dućanu" su uglavnom one koje možete pronaći i drugdje, s time što možete naručivati manje količine (npr. koliko vam je potrebno za mjesec dana) što ima svoje prednosti i štedi na poštanskim troškovima.      vezani portali (trenutno: aktivni i u pripremi)

    forum  karcinomi  karcinomi  dijabetes i debljina  srce  bebeimame  sportaši  Alzheimer