Nulta stranica portala
prva stranica - zajednička
besplatne stranice
Omega RX zona: kompletan tečaj
O nama
dućan
ekonomski elementi zone
natuknice
newsletter

  Ponuda tečajeva   riblje ulje   pomoćni alati   hrana   literatura   recepti   ostalo
 

Enervit riblje ulje

Ovo je zapravo riblje ulje dr. Barryja Searsa, pod imenom talijanske firme Enervit, koja je distributer za Europu.

Koliko je nama poznato do ovog trenutka ovo je jedino ulje najvišeg (farmaceutskog) stupnja kakvoće kojeg je moguće pronaći u hrvatskim ljekarnama, jedino ulje dovoljno čisto da ga se može korisiti u dovoljno visokim dozama, koje imaju terapijsko djelovanje kod težih oboljenja, a da njegovi negativni popratni efekti (trovanje teškim metalima i drugim toksinima iz oceana; poput žive, pcb-a, dioxina, ddt-a i drugih) ne bi učinili više štete. Provjeru svojstava ovog ulja, kao i drugih ulja, možete pronaći na najkompetentnijem web portalu kad su u pitanju riblja ulja. Vidi IFOS.

O analizi odnosa cijene ovog i drugih ulja koja možete kupiti u našim ljekarnama možete pročitati na našem forumu ovdje. Data analiza je u ovom trenutku još povoljnija budući da je cijena jednog pakiranja pala s 369 na 330 kn. Sada, prema istoj analizi, gram aktivne tvari skuplji je za samo 10% od cijena većine ulja neusporedivo nižeg stupnja kakvoće. Inače cijena u web trgovini Enervita je 59 po pakiranju, što je 35% skuplje nego kod nas.

Dostupna su tri oblika pakiranja: kao kapsule od 0,5 grama (210 kom), kapsule od 1 grama (120 kom) i kao tekućinu (5 bočica à 33 ml). Ukupan sadržaj omega 3 masnoća je 75%, od čega EPA + DHA prelazi 60% i praktično je u potpunosti očišćeno od teških metala, žive, PCB-a, DDT-a i drugih otrova i nečistoća.

ulje u kapsulama       ulje u bočicama


Cijene:
U obliku tekućine (5 bočica) 350 kn
Kapsule à 1 gram: 325 kn
Kapsule à 0,5 gram: 319 kn
+ trošak dostave 20 kn


Narudžbe: prodaja@ozdravimo.info ili tel/fax 095/85-22022.