Nulta stranica portala
prva stranica - zajednička
besplatne stranice
Omega RX zona: kompletan tečaj
O nama
dućan
ekonomski elementi zone
natuknice
newsletter

  Ponuda tečajeva   riblje ulje   pomoćni alati   hrana   literatura   recepti   ostalo  
 

Napomena:
Svi proizvodi koje imate u nastavku su od 100% ekoloških sastojaka, bez konzervansa, svježi i pripremljeni u ručnoj radinosti.

Kreme i melemi

Melem od nevena s dodatkom zlatnice za isušenu kožu lica i ruku, kod dermatoza i svrbeži, kod hemoroida. Smanjuje svrbež, upale i krvarenje.
  30g    20 kn
  50g    30 kn
100g    50 kn

Melem od gospine trave za opekline (klasične i od sunca), protiv uboda svih kukaca, učinkovita i kod dodira meduze.
   30g   20 kn
   50g   30 kn

Krema od korijena gaveza za dubinsko liječenje kože, zglobova i kostiju
    30g  30 kn
    50g  50 kn

Krema s ljekovitim biljem za ispucale ruke koje imaju ranice bilo koje vrste.
 

Čajevi, sirupi, likeri

Miješani čaj od raznih ljekovitih biljaka za čišćenje organizma i jačanje imuniteta. Neki od sastojaka: list aronije, peteljke divlje trešnje, trputac, ljubičica, jaglac, tratinčica, borove iglice, maslačak cvijet i list, matičnjak, livadna kadulja dalmatinska, zlatnica, žuta bročika, gospina trava, cikorija, kukuruzna svila, list oraha, list breze, list bijelog duda, kopriva, stolisnik... Preporuka za konzumiranje kod prehlade: svako jutro, u roku od jednog sata, popiti pola litre čaja sa žličicom meda i dva limuna.
    100 g 25 kn

Trputac ili bokvica. Izvrstan sirup za iskašljavanje i razrjeđivanje sluzi. Uzima se tri puta dnevno, jedna žličica, u trajanju od dva tjedna. Sirup je izvanredne kvalitete. Evo par dodatnih informacija...
Trputac sadrži sluzi i kremičnu (silicijsku) kiselinu što ga čini lijekom br.1 za kašalj i iskašljavanje. Listovi trputca se također mogu jesti sirovi i miješati sa salatom, za proljetno čišćenje organizma. Trputac i sok od trpuca zatvara ranu kao da je šijete zlatnim koncem. Porezano mjesto tretirano trputcem tj. bokvicom ne krvari, ne inficira se i brzo zacjeljuje. Sirup se uzima 4 - 5 puta dnevno, 1 žlica.
    Sok od trputca za rane              20 ml  40 kn
    Sirup  ili med  od trputca         200 ml  50 kn

Sirup  ili med od maslačka. Med od maslačka poseban je pripravak koji je preporučljivo konzumirati kada god osjetite pad imuniteta ili smetnje u gastrointestinalnom traktu.
    200 ml  50 kn               

Ljekoviti liker od otprilike stotinjak biljaka i voća za želudac i cirkulaciju
    0,7 l   120 kn
 

Kontakt i narudžbe: ljiljana@ozdravimo.info  ili  097-7717-299